Skip to main content
Start of menu
Green Card
Top
Gold Card
Top
Platinum Card
Top
Korttiedut
Top
Korttiehdot
Top
Vakuutusehdot ja -edut
Top
Express Cash
Top
Korttiehdot
Top
Vakuutusehdot
Top
Express Cash
Top
Kysymykset ja vastaukset
Top
Top

Pääsääntöisesti voimassa koti- ja ulkomailla, kun korttitili on voimassa ja matkasta vähintään 75 % on maksettu Platinum Card -kortilla. Koskee kortinhaltijaa, puolisoa ja alle 25-vuotiaita lapsia. Koskee myös vakuutetun alle 25-vuotiaita lapsenlapsia, mikäli nämä matkustavat vakuutetun kanssa.
  American Express Platinum Card -kortin vakuutusehdot 1.5.2016 alkaen

     Tämä dokumentti on PDF -tiedosto, jonka avaamiseen tarvitset Adobe Acrobat Reader -ohjelman. Acrobat ja Acrobat logo ovat Adobe Systems Incorporated -yhtiön rekisteröityjä tavaramerkkejä. Mikäli sinulla ei vielä ole ohjelmaa, voit noutaa sen ilmaiseksi täältä.

Platinum vakuutusedut tiivistetysti

Vakuutus Platinum Card Voimassaolon edellytykset
Matkasairaus ja tapaturma / korvaukset hoidosta matkalla. Kustannusten mukaan ilman ylärajaa Kun korttitili on voimassa, VAIN ULKOMAILLA. Alle 80-vuotiaille.
Hammashoito hätätilanteessa matkalla Korkeintaan 1 500 € hätätilanteessa Kun korttitili on voimassa, VAIN ULKOMAILLA. Alle 80-vuotiaille.
Matkan peruutus- ja keskeyttämisturva 6 000 € / henkilö Kun korttitili on voimassa koti*- ja ulkomailla.
Matkatavaravakuutus enintään 3 000 € / 750 € per matkatavara Kun korttitili on voimassa koti*- ja ulkomailla.
Autonvuokrausvakuutus 75 000 € (korvaus vuokratun ajoneuvon varkaudesta tai vahingoittumisesta)+ 750 000 € (toisen henkilön tai toisen omaisuuden vahingoittaamisesta johtuvat korvaukset ja oikeudenkäyntikulut). Kun korttitili on voimassa koti*- ja ulkomailla.
Lennon, junan, laivan myöhästyminen, peruuntuminen tai ylivaraustilanne yli 4 tuntia 200 € / henkilö Kun korttitili on voimassa koti*- ja ulkomailla.
Myöhästyminen jatkoyhteydeltä yli 4 tuntia 200 € / henkilö Kun korttitili on voimassa koti*- ja ulkomailla.
Matkatavaroiden myöhästyminen yli 4 tuntia 400 € / henkilö Kun korttitili on voimassa koti*- ja ulkomailla.
Matkatavaroiden myöhästyminen yli 48 tuntia 400 € / henkilö Kun korttitili on voimassa koti*- ja ulkomailla.
Matkatapaturma: pysyvä haitta tai kuolematapaus 75 000 € / kuolemantapaus alle 16-vuotiaat 15 000 € Kun korttitili on voimassa koti*- ja ulkomailla.
Oikeusturvavakuutus 25 000 € oikeudenkäyntikuluja Kun korttitili on voimassa koti*- ja ulkomailla.
Vastuuvakuutus 1 000 000 € + 25 000 € oikeudenkäyntikuluja Kun korttitili on voimassa koti*- ja ulkomailla.
Välivuoden vakuutusturva Platinum Cardin matkavakuutus on voimassa myös kortinhaltijan alle 25-vuotiailla lapsilla heidän pitäessään välivuotta ulkomailla. Kun korttitili on voimassa, VAIN ULKOMAILLA
Ostoturva (jos esine varastetaan tai se menee rikki eikä sillä ole liikkeen puolesta vakuutusta). 2 000 € per tuote / enintään 10 000 € vuodessa korjauskuluja tai korvaavan esineen hankintakuluja. Edellyttää, että tuote on MAKSETTU KORTILLA. Voimassa koti- ja ulkomailta ostetuilla tuotteilla.
Palautusturva (Jos asiakas ei haluakaan pitää ostamaansa tuotetta eikä vaihto- ja palautusoikeus enää ole voimassa.) 400 € tuote / 1 600 € vuodessa Edellyttää, että tuote on MAKSETTU KORTILLA. VAIN SUOMESSA OSTETUT TUOTTEET.
*kotimaassa matkaan tulee sisältyä lento ja vähintään yhden yön etukäteen varattu majoitus

TopTop
Top
Top
Top
Top
Top
Top