Az American Express Vállalati Kártya és az Üzleti Utazási Számla (BTA) segít a vállalatoknak a hatékony költséggazdálkodási megoldások kialakításában, valamint a dolgozóknak is előnyöket biztosít.
Az American Express Business Travel üzleti utazási szolgáltatások és költséghatékony megoldások széles palettáját kínálja Önöknek
Ha már ügyfelünk, vállalati ügyekben kérjük forduljon a kijelölt Vállalati Kapcsolattartóhoz, kártyabirtokosaink keressék Ügyfélszolgálatunkat.
   
 
 
 
 
 
Tudatos betegségmegelőzés
Egészségesebb munkahely leszünk!

Cégünk nagyszabású egészségnevelő programot indított, melyet a TÁMOP-6.1.2/A-09/1-KMR-2010-0429 azonosító számú pályázatban 100 százalékban finanszíroz az Európai Unió. A programmal célunk, hogy megőrizzük munkatársaink egészségét. A tízmilliós projekt során készítettünk egy speciális egészségtervet, amely segíti a stressz kezelését és megoldási lehetőséget kínál az egészségtelen élethelyzetekre. Hosszú távú célunk a tudatformálás, szemléletváltás, felelős gondolkodás kialakítása, amely segít dolgozóink teljesítőképességének növelésében és erősíti motivációjukat is. A kilenc hónapon át tartó projektben szerepelnek a stresszkezelésre irányuló interaktív foglalkozások, egyéni tanácsadás, az egészséges táplálkozás megismertetését célzó programok, valamint irodai torna és rendszeres, csoportos mozgásterápiák. Ez a folyamat akkor eredményes, ha az egészségtudatos magatartást sikerül átültetni a mindennapok gyakorlatába, és a projekt végére többségünknek napi igénye, belső késztetése lesz az egészséges életmód fenntartása.
Tallós Dániel, Módly Zoltán ügyvezetők
A kedvezményezett:
American Express Magyarország Kft.
Cím: 1134 Budapest, Váci út 33.
E-mail: amexhungary@aexp.com
www.americanexpress.com/hungary
Közreműködő szervezet:
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Cím: 1134 Budapest, Váci út 45.
Telefon: +36 (1) 298-0500
Fax: +36 (1) 273-2580
www.esza.hu