Skip to content

  Hem  |  Privata Kort  |  FöretagKundservice  |  Översikt  
American Express Home
Privata Kort Foretagskort

Restaurang

ShoppingResorHotellNöje och fritidRestaurangövrigt

Melody Hotel

Ett helt nytt boutiqehotell på Djurgården i Stockholm med 50 rum, gym och en restaurang med rustikt tillagade rätter med fantastiska dryckeskombinationer. Ett perfekt hotell för affärsresenären som för semesterresenären.

Besök www.melody.se för mer information.

Restaurang Volt

Restaurang Volt i Stockholm är en gastrobistro. Ett nytt koncept i Sverige – en finare mellankrog eller en enklare finkrog. Bakom Volt står fyra killar från restauranger i Sveriges absoluta toppskikt – Mathias Dahlgren, Lux Stockholm, Oaxen Krog och Pontus.

Besök www.restaurangvolt.se för mer information.

Villa Godthem

Melker Andersson och Danyel Couets öppnar sin åttonde restaurang och det är ingen mindre än anrika Villa Godthem på Djurgården som har premiär den 21 juni 2011. Du som är American Express-Kortmedlem kan redan idag boka bord online. Välkommen!

Besök www.villagodthem.se för mer information.

Du är på väg att lämna American Express Webbplats! Notera att de regler och policies American Express har för bl.a. integritetsskydd och säkerhet inte gäller när du länkar till en annan webbplats.


Visa Regler för webbplatsen, Varumärken, Information, integritet och om cookies Copyright © 2001 American Express Company.
Alla rättigheter förbehålles. Användare av denna webbplats förbinder sig att följa riktlinjerna i avsnittet Regler för webbplatsen för American Express.