Become a merchant

More Rewards American Express Card

Rritje të mëtejshme të fitimeve tuaja      

 

Duke u bërë partner me Alpha Bank dhe American Express në Programin e Shpërblimit Alpha Bonus, ne ju sigurojmë rritje të fitimeve tuaja nëpërmjet fushatave të shumta të marketing-ut të personalizuara për secilin nga partnerët tanë.

 

Vendosja e logos suaj në  të gjitha materialet promocionale

 

Alpha Bank Albania  hedh në treg fushata mujore për tregtarët partnerë në Programin e Shpërblimit Alpha Bonus. Kjo ju siguron vizibilitet të padiskutuar dhe vendosje te logos suaj pranë tregtarëve të tjerë të përzgjedhur në Shqipëri.

 

 

 Bëhuni sot partner në Programin e Shpërblimit Alpha Bonus

 

Na kontaktoni në numrin +355 42 278 509, dhe ne do t'ju vizitojmë për t'ju njohur nga afër me avantazhet që ju keni nëse bashkoheni me ne në Programin e Shpërblimit Alpha Bonus.