Bonus

More Rewards American Express Card

Programi i shpërblimit Alpha Bonus, është krijuar për të shpërblyer të gjithë kartëmbajtësit American Express në çdo blerje, sado e vogël ose e madhe qoftë ajo.

 

Të gjithë klientët ekzistues dhe të rinj mund të përfitojnë nga ky program shpërblimi i cili funksionon duke ju rimbursuar shumën e përfituar në llogarinë e lidhur me kartën tuaj. 

 

Kartat përfituese nga ky program janë:

 

Enter American Express

American Express Green

American Express Gold