Compare cards

More Rewards American Express Card

Karakteristikat kryesore

 • PROGRAMI I SHPËRBLIMIT ALPHA BONUS
  • Përfitoni rimbursim në çdo blerje që ju kryeni pranë tregtarëve tanë partnerë 
 • AKSES NË  ÇDO MOMENT NË FONDET TUAJA
  • Ju mund të kryeni transaksione në rrjetin e POS-eve, në ATM ose online
 • PROGRAMI I SHPËRBLIMIT ALPHA BONUS
  • Përfitoni rimbursim në çdo blerje që ju kryeni pranë tregtarëve tanë partnerë 
 • PRANË JUSH NË UDHËTIMET TUAJA
  • Nëse ju blini pjesërisht ose tërësisht biletën tuaj të avionit, ju përfitoni rimbursim për aksidente gjatë udhëtimit tuaj, rimbursim për vonesë/humbje avioni ose bagazhesh.
 • PROGRAMI I SHPËRBLIMIT ALPHA BONUS
  • Përfitoni rimbursim në çdo blerje që ju kryeni pranë tregtarëve tanë partnerë 
 • PRANË JUSH NË UDHËTIMET TUAJA
  • Nëse ju blini pjesërisht ose tërësisht biletën tuaj të avionit, ju përfitoni rimbursim për aksidente gjatë udhëtimit tuaj, rimbursim për vonesë/humbje avioni ose bagazhesh. 
 • AKOMODIM FALAS NË VIP LOUNGE NË AEROPORTIN NDëRKOMBËTAR ''NËNË TEREZA'' 
  • Thjeshtë paraqitni kartën tuaj American Express Gold, dhe ndihuni i privilegjuar...