Enter

More Rewards American Express Card

Një kartë që ju mundëson përfitim, shpejtësi, siguri dhe akses në fondet tuaja në çdo moment.

Karta Enter American Express

Karta Enter American Express

Përfitoni rimbursim në çdo blerje

Përdorni kartën tuaj pranë tregtarëve partnerë në Programin e Shpërblimit Alpha Bonus, dhe përfitoni deri në 5% rimbursim në çdo blerje që ju kryeni

Ti përfiton më shumë
Ti përfiton më shumë

Karta Enter American Express është pjesë e programit të shpërblimit Alpha Bank Bonus ku ju keni mundësinë të përfitoni rimbursim në tregtarët partnerë në këtë program.

Është më e sigurtë
Është më e sigurtë

Teknologjia Chip & PIN ju mbron nga përdorimi i paautorizuar nga persona të tretë.

Është më e thjeshtë
Është më e thjeshtë

Ju skeni nevojë të keni shumë lekë në portofolin tuaj; ju thjeshtë përdorni kartën tuaj

Përdorim për blerje online
Përdorim për blerje online

Të mundëson të kryesh blerje online në të gjithë botën.

Informacion rreth kartës

 • Monedha e lëshimit 
 •     Leku Shqiptar
 • Karakteristika 
 •     Periudha e lëshimit të kartës: 1 javë nga data e kërkesës;
 •     PIN-i i jepet klientit në momentin e aplikimit.
 • Limite për tërheqje cash 
 •     Limit standard 30,000 Lekë brenda vendit;
 •     Limit 13,000 Lekë për tërheqje jashtë vendit;
 •     Limit për të gjitha transaksionet 100,000 ALL;
 •     Limiti mund të ndryshohet me kërkesë klienti. 
 • Komisione dhe Detyrime 
 •    Komisioni vjetor: 1  500 Lekë;
 •    Komisioni për rilëshimin e kartës: 200 Lek;
 •    Komision për rilëshim PIN: 100 Lek;
 •    Nuk ka komision për blerjet dhe tërheqjet në terminalet e Alpha Bank Shqipëri;
 •    Komision për tërheqje në terminalet ATM jashtë vendit: 2.5% me minimum 350 Lekë;
 •    Komision për verifikim bilanci në terminalet e huaja: 100 Lekë;
Enter Card

Karta Enter American Express

Karta Enter American Express

Përfitoni rimbursim në çdo blerje

Përdorni kartën tuaj pranë tregtarëve partnerë në Programin e Shpërblimit Alpha Bonus, dhe përfitoni deri në 5% rimbursim në çdo blerje që ju kryeni