American Express Garancija sigurne online kupovine

More Rewards American Express Card

Garancija sigurne online kupovine

Kada kupujete online koristite American Express karticu kako biste iskoristili sve prednosti garancije sigurne kupovine*


Vjerovatno vašoj pažnji nije promaklo da danas gotovo sve adrese imaju nastavak .com. Roba i usluge prodaju se na Internetu i kao rezultat toga došla je nova shopping era. Prednosti online shoppinga su velike: danas gotovo sve možete kupiti na Internetu, od knjiga do avio karata. Ipak, mnogi od nas su nervozni i ne osjećaju se sigurno kada treba dati broj kartice preko Interneta. Imajući to na umu Intesa Sanpaolo Banka BiH je uvela novo osiguranje za svoje korisnike: garanciju sigurne online kupovine.

To osiguranje omogućava da maksimalno koristite mogućnost kupovine na Internetu, a istovremeno uživate u osjećaju sigurnosti. Intesa Sanpaolo Banka BiH stoji iza svake vaše kupovine, garantuje sigurne transakcije i štiti vas od neovlaštenog trošenja bez obzira plaćate li American Express karticom u trgovini lično, telefonskom narudžbom ili na Internetu.


Naša garancija

Kada koristite American Express karticu za plaćanje na Internetu, nećete biti odgovorni za troškove eventualne zloupotrebe kartice što vam omogućava da sigurno i bezbrižno kupujete online.
Intesa Sanpaolo Banka BiH provodi posebne mjere zaštite vaše online sigurnosti i privatnosti:

  • koristimo najnoviju tehnologiju kako bi vaš broj kartice bio zaštićen imamo jasno izraženo određenje
  • zaštite privatnosti (Online Privacy Protection Policy) kojeg se dosljedno pridržavamo