• Hjem          
American Express
Forretninger
 
Forretninger

Trademarks

American Express rangerer blandt de 15 største varemærker i verden1 , og giver adgang til en værdifuld gruppe af købestærke kortholdere. American Express' kortholdere er loyale overfor deres kort på grund af alle de fordele de modtager, heriblandt markedets bedste bonus programmer 2 , rejsefordele og sikkerhed.

De millioner af kortholdere, der har valgt at have American Express, har højere indkomst, rejser oftere og bruger flere penge på at spise ude3. Den gennemsnitlige transaktionsstørrelse er højere for American Express end for andre betalingskort.

Desuden er American Express også det foretrukne kort for virksomheder fra hele verden. Firmakortholdere bliver opfordret til at anvende deres American Express til forretningsudgifter. Hvis forretningen ikke kan modtage kortet, kan kortholderen ikke købe der.

At tage imod American Express kan være ensbetydende med en voksende indtægt for din virksomhed. For at få mere at vide om at tage imod American Express-kort, klik her 4 .


12005 Global Brands Scorecard, Business Week and Interbrand, July 21st, 2005
2"Membership Rewards" er valgt til "Best Credit Card Rewards Program" af Business Traveller Magazine, November 2003
3Sammenlignet med en gennemsnitlig ikke-amerikansk kortholder. Kilde: Target Group Index (TGI), Pan-European Europa Survey, februar 2005 Data
4Vær venligst opmærksom på at du forlader Danske Banks American Express website. De specifikke Regler & bestemmelser, Privacy Policy og virksomhedsoplysninger oplyst på dette website gælder ikke, når du linker til PBS Internationals website.

Copyright © 2006 American Express Company. Information om varemærke, behandling af kundeoplysninger og øvrige regler for webstedet.