Privatkort

American Express etablerede sin første forretning i Danmark for mere end 30 år siden og er fortsat stærkt engageret i markedet. I Danmark tilbyder American Express firmakort og betalingsløsninger til virksomheder, Internationale valutakort til de hyppigt rejsende, booking af forretningsrejser samt valutaveksling. På grund af en ændring i strategien udsteder American Express ikke længere privatkort. Dette kommer dog ikke til at påvirke den øvrige American Express forretning i Danmark.

1. Hvad betyder det for kortmedlemmer med American Express privatkort eller small business kort udstedt af Danske Bank?

Alle kortmedlemmer med Danske Bank udstedte American Express kort har på nuværende tidspunkt modtaget en opsigelse, som bekræfter, at deres American Express kort lukker fra midnat den 30. april 2012. American Express evaluerer fortsat alternative løsninger for udstedelse af kort. Ønsker du yderligere information, vedr. opsigelsen fra Danske Bank, er du velkommen til at kontakte Danske Bank på telefon 70 123 456. Du kan også kontakte, den afdeling hos American Express, hvis produkt du ønsker at høre mere om:

2. Hvordan kan jeg vide, om jeg er berørt?

Dette berører følgende American Express kort udstedt i danske kroner af Danske Bank: American Express Green, Gold og Platinum kort samt American Express Green og Gold small business kort. Er du usikker på, om du er berørt, er du velkommen til at kontakte Danske Bank på telefon 70 123 456.

3. Brevet med opsigelsen fortæller, at jeg modtager yderligere information fra American Express. Jeg har endnu ikke modtaget noget.
Hvornår hører jeg fra American Express?

American Express har forbeholdt sig ret til at kontakte kortholdere i fremtiden. Men havde du et af følgende Danske Bank udstedte kort i danske kroner (American Express Green eller small business kort Green og Gold), modtager du ikke yderligere information fra American Express. American Express Platinum og Gold kortholdere modtager et brev fra American Express inden midten af 30 april 2012. Men ønsker du at høre mere om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os:

4. Vil American Express igen i fremtiden udstede privatkort og small business kort i danske kroner?

American Express ser stadig et stort potentiale inden for privatkort og small business kort i det danske marked og fortsætter som et resultat heraf med at evaluere alternative løsninger i forbindelse med kortudstedelse.

5. Betyder det, at American Express kort ikke længere bliver accepteret i Danmark?

Slet ikke. American Express kort accepteres fortsat i tusindvis af forretninger i Danmark på tværs af brancher som detailhandel, supermarkeder, benzin, rejser og underholdning.