Kontakta oss  |
  |

LOGGA IN OCH KOPPLA AV.FULL KONTROLL

Med våra Onlinetjänster är det både säkert och enkelt att administrera ditt American Express-Kort. Att kontrollera saldo, räkna och överföra intjänade Membership Rewards-poäng med mera, dygnet runt, var du än befinner dig. Har du ett SAS EuroBonus American Express Card kan du tryggt veta att dina EuroBonus Extrapoäng förs över automatiskt till ditt SAS EuroBonus-konto en gång i månaden.

Mitt Konto Online

Låt Kortet göra jobbet

Med ett American Express-Kort på fickan samlar du poäng på alla dina inköp både till vardags och till fest. Poäng som tar dig ut i världen eller låter dig njuta på hemmaplan.

Specialerbjudanden
Bara för American Express-Kortmedlemmar

New to Amex
Nya ställen som tar emot Kortet

Välj rätt Kort

Flexiblitet, service och erbjudanden – standard för alla våra Kort.

Nästa flight till Bali?

Växla in dina poäng mot den där drömresan