American Express My Account

More Rewards American Express Card

 

My Account (Osobne kartice)

 

Dobrodošli u svijet online usluga Intesa Sanpaolo Banke BiH!

 

Pristup vašem korisničkom računu zaštićen je sigurnosnim protokolom. Bez dodatnih briga oko sigurnosti i privatnosti pristup na My Account omogućuje vam:

 

  • pregled troškova i uplata prije prijema redovnog računa,

 

  • ispis računa iz prethodnih razdoblja

 

Pregled troškova i uplata prije prijema redovnog računa

 

Na pregledu novih troškova možete vidjeti sve uplate i troškove koji su evidentirani nakon vašeg posljednjeg računa, a bit će iskazani u sljedećem. Vodite računa o tome da se troškovi učinjeni na prodajnim mjestima sa elektronskim (EFTPOS) uređajima evidentiraju isti dan, dok se oni ručno obrađeni (evidencije utrošaka na imprinterima) evidentiraju u razdoblju od 1 do 30 dana (ovisno o tome kada ih prodajno mjesto pošalje u Intesa Sanpaolo Banka BiH).

 

Pregled računa iz prethodnog razdoblja

 

Na pregledu računa možete vidjeti svoje račune iz prethodnih razdoblja s troškovima i uplatama te detaljnom specifikacijom.

 

Ispis računa

 

Ovom funkcijom omogućen je prikaz računa u PDF-u (Portable Document Format) koji je pogodan za štampanje na printeru ili spremanje u datoteku. Da biste mogli koristiti ovu funkciju potreban je Adobe Acrobat Reader koji, ako ga još nemate, možete "skinuti" putem interneta.

 

Važno!

 

Kako bi sve ispravno funkcionisalo potrebno je prilagoditi opciju unutar Acrobat Readera na sljedeći način:

 

  • File - Preferences - General - isključiti opciju Web Browser Integration koja je inicijalno uključena.

 

  • ako odabrani račun želite pohraniti, nakon klika na tipku Prijepis računa odaberite opciju: Save this file to diskIzgubili ste posljednji račun? Želite vidjeti troškove prije dolaska redovnog računa? Uslugom My Account omogućen vam je pregled i ispis vaših računa iz prethodnih razdoblja te nefakturiranih troškova i time pružena mogućnost za bolju kontrolu vlastitih financija.

 

  • ako odabrani račun želite direktno otvoriti i zatim odštampati, odaberite opciju: Open this file from its current location i zatim File - Print u Acrobat Readeru