Skip to main content
Start of menu
Close Menu
Contact Us
 Contact
 Veelgestelde vragen
 Algemene voorwaarden


Hoe ontvang ik de bevestiging van mijn online reservering?
U ontvangt via e-mail een bevestiging met de details van uw online reservering. Als u deze bevestiging niet binnen 24 uur na uw reservering ontvangt, neem dan tijdens kantooruren a.u.b. contact op met de Membership Travel Services Online via telefoonnummer 020 - 504 8759.
Let op: deze bevestiging bevat nog niet het nummer van uw E-ticket of de voucher voor uw hotelreservering of autohuur. Deze informatie ontvangt u de eerst volgende werkdag per separate e-mail, nadat wij uw reservering hebben gecontroleerd.

Wat zijn de restricties van mijn ticket?
U kunt de voorwaarden van het tarief opzoeken tijdens het boekingsproces op de pagina met het reisschema door "view policies" te selecteren. De volgende restricties kunnen op het ticket van toepassing zijn:

 •  Non-refundable - restitutie is niet mogelijk
 •  Non-transferable - naamwijzigingen zijn niet toegestaan
 •  Non-exchangeable - wijzigen van het ticket is niet toegestaan
 •  Non-re-routable - wijzigen van de route is niet toegestaan
 •  Non-upgradeable - upgrade naar een hoger tarief is niet toegestaan.
 • Deze voorwaarden zijn door de luchtvaartmaatschappij opgelegd en dienen strikt te worden nageleefd.

  Worden er administratiekosten in rekening gebracht?
  De administratiekosten voor het online reserveren van een vliegticket bedragen € 15 per ticket. Voor hotel en autohuur reserveringen worden geen administratiekosten in rekening gebracht.

  Kan ik een boeking voor iemand anders maken?
  Wanneer u een reservering wilt maken voor een derde partij dient u zich er van te verzekeren dat u ingelogd bent alvorens de reservering te maken. U bent dan beschermd tegen frauduleuze transacties. Boekingen voor derde partijen kunnen uitsluitend worden gemaakt door een ingelogde gebruiker.

  Hoe ontvang ik tickets en vouchers?

  E-tickets
  Na ontvangst van de online reservering wordt deze door ons gecontroleerd. Vervolgens ontvangt u van ons op de eerst volgende werkdag per email een bevestiging met het nummer van uw E-ticket.
  Bij check-in bent u verplicht een geldig paspoort te overleggen. Het is aan te raden om een geprinte versie van uw reservering mee te nemen en deze samen met uw paspoort te overhandigen bij check-in.

  Hotel en autohuur vouchers
  Na ontvangst van de online reservering wordt deze door ons gecontroleerd. Vervolgens ontvangt u van ons op de eerst volgende werkdag per email een hotel- en/of autohuurvoucher.

  Hoe lang voor vertrek dien ik in te checken?
  Wij raden u aan de volgende inchecktijden aan te houden voor vertrek van uw vlucht:
  Binnenlandse vluchten - 1 uur
  Europese vluchten - 2 uur
  Intercontinentale vluchten - 3 uur

  Wat moet ik doen om mijn boeking te annuleren?
  Als u uw boeking wilt wijzigen of annuleren, neem dan a.u.b. tijdens kantooruren contact op met de Membership Travel Services Online via telefoonnummer 020 - 504 8759.
  Voor het annuleren of wijzigen van de boeking kan de luchtvaartmaatschappij of leverancier kosten in rekening brengen, zie hiervoor de voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij of leverancier.

  Welke reisdocumenten heb ik nodig?

  Paspoort
  Voor reizen naar het buitenland is een geldig paspoort vereist en in sommige gevallen een visum. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om er zeker van te zijn dat alle personen met wie u reist een geldig paspoort en visum hebben, en dat de namen in het paspoort van alle personen met wie u reist exact overeenstemmen met de namen op de tickets die u online bestelt. Voor bepaalde bestemmingen dient het paspoort tenminste zes maanden geldig te zijn tot en met de retourdatum. Wij raden aan het paspoort en visum tenminste zes weken voor vertrek te controleren.

  Heb ik vaccinaties nodig?
  Advies over voorzorgsmaatregelen op het gebied van gezondheid kunt u krijgen via uw huisarts, de GG&GD of via www.gezondopreis.nl.

  Hoe beschermt American Express mijn privacy?
  Klik hier voor meer informatie over het beleid van American Express met betrekking tot het beschermen van uw privacy.

  Membership Rewards

  Ik heb niet genoeg Membership Rewards punten om de reis geheel met punten te betalen. Wat kan ik doen?
  Het is mogelijk om de reis gedeeltelijk met Membership Rewards punten te betalen en gedeeltelijk met uw American Express Kaart. U bepaalt zelf welk deel u met uw punten wilt betalen.

  Kan ik luchthavenbelastingen en andere toeslagen van de luchtvaartmaatschappij betalen met Membership Rewards punten?
  U kunt ervoor kiezen uw punten te gebruiken voor zowel de reis als voor eventuele additionele kosten, zoals luchthavenbelastingen en toeslagen.

  Ik spaar nog geen Membership Rewards punten. Hoe kan ik mij hiervoor aanmelden?
  Aanmelden voor het Membership Rewards spaarprogramma is heel eenvoudig. Bel het Membership Rewards team via 020 - 504 8000, toets 1 of meld u direct online aan.

  Worden er additionele kosten in rekening gebracht als ik betaal met mijn Membership Rewards punten?
  Er worden geen additionele kosten in rekening gebracht voor het betalen met uw Membership Rewards punten.

  Kan ik mijn Membership Rewards punten gebruiken om reizen voor familie of vrienden te boeken?
  U kunt uw punten gebruiken om te reserveren voor derde partijen, zoals familie of vrienden.

  Wanneer ik mijn Membership Rewards punten gebruik voor het boeken van reizen voor derden, ben ik dan verplicht met deze mensen samen te reizen?
  Nee, u bent niet verplicht met deze mensen samen te reizen.

  Hoe kan ik luchthavenbelastingen en toeslagen betalen bij reservering?
  Alle belastingen en toeslagen worden bij boeking samen met het tarief aan u geoffreerd. Bij het bevestigen van uw reservering kunt u ervoor kiezen het totaalbedrag of een deel hiervan met uw punten of American Express Kaart te betalen.

  Hoe dicht op de vertrekdatum kan ik een ticket boeken met mijn Membership Rewards punten?
  U kunt tot drie dagen voor vertrek reserveren, echter voor de beste beschikbaarheid is het raadzaam dit zo vroeg mogelijk te doen.